Massage Odense ved Kasper Stenvang.
Kasper Stenvang, Massør

Massage i centrum af Odense

Har du brug for massage af dine ømme muskler, eller ønsker du bare at ligge på massage briksen og få en afslappende gang massage?

Så kan en mulighed være, at bestille en tid hos vores professionelle massør Kasper. Her kan du få massage af enkeltområder, som f.eks. den ømme nakke, eller du kan vælge at få en hel kropsmassage. Sammen med massøren finder I ud af hvor stort et område der skal masseres og over hvor lang tid. Om der skal tages hårdt fat, eller om det skal være mere afslappende afhænger af hvor spændte musklerne er – men især også hvad du ønsker.

Vores massør tager hensyn til ønsker og behov

Det er meget forskelligt hvordan den enkelte ønsker det. Hos Fysiopunkt vil en professionel massør altid tage hensyn til dine ønsker, så du får den rette behandling inden for de rammer, du selv er med til at sætte.

Det er også muligt, at din massage ved massøren kan foregå sideløbende med et forløb hos en af vores fysioterapeuter.

Massage i Odense – også uden for normal arbejdstid

Da det ofte kan være svært at komme til massage i løbet af dagen, har du hos os mulighed for at få tider hos massøren inden- eller udenfor normal arbejdstid – også i weekenden.

Det giver dig den ideelle mulighed for at få arbejdet med musklerne, når det passer ind i din kalender, uden at skulle stresse tilbage på arbejde gennem Odenses travle gader.

Behandlingstider til massage hos Kasper er

  • Ulige uger: Tirsdag, onsdag og torsdag eftermiddag/aften.
  • Lige uger: Tirsdag og fredag eftermiddag/aften + Lørdag og søndag midt på dagen.

Se ledige tider og bestil på https://fysiopunkt.dk/klinikken/onlinetid/

Massage pris og tid

Prisen for en massage hos Fysiopunkt afhænger af om det er en massage for ømme muskler, eller om du blot trænger til en god afslappende massage. Vi har forskellige tider, og ud kan vælge mellem følgende:

  • 30 Minutters massage 260,00 kr
  • 45 Minutters massage 350,00 kr
  • 60 Minutters massage 450,00 kr

Hvis du allerede på forhånd ved at du skal bruge flere behandlinger, kan du bestille et 10-turs klippekort og dermed opnå rabat.

Alle vores priser kan ses på https://fysiopunkt.dk/klinikken/priser/.
Priserne for massage-klippekort finder du nederst på siden.

OBS: Vær desuden opmærksom på at flere forsikringsselskaber giver tilskud til massage.

booking