Massage i Odense

Kasper Stenvang massør hos Fysiopunkt Odense C
Kasper Stenvang, Massør hos Fysiopunkt, Odense C

Få massage til dine ømme muskler her. Fysiopunkt ligger i Odense C hvor vi på vores klinik behandler skader eller afslappende massage.

Så kan en mulighed være, at bestille en tid hos vores professionelle massør Kasper. Her kan du få behandlinger af enkeltområder, som f.eks. nakkemassage, eller hel kropsmassage. Sammen med massøren finder I ud af hvor stort et område der skal behandles og over hvor lang tid. Om der skal tages hårdt fat, eller om det skal være mere afslappende afhænger af hvor spændte musklerne er – men især også hvad du ønsker.

Vores massører i Odense tager hensyn til ønsker og behov

Det er meget forskelligt hvordan den enkelte ønsker det. Hos Fysiopunkt vil en professionel massør altid tage hensyn til dine ønsker, så du får den rette behandling inden for de rammer, du selv er med til at sætte.

Det er også muligt, at din massage ved massøren kan foregå sideløbende med et forløb hos en af vores fysioterapeuter.

Massagetider også uden for normal arbejdstid

Da det ofte kan være svært at komme til behandlinger i traditionel arbejdstid, får du hos os mulighed for at få tider hos massøren inden- eller udenfor normal arbejdstid – også i weekenden.

Det giver dig den ideelle mulighed for at få arbejdet med musklerne, når det passer ind i din kalender, uden at skulle stresse tilbage på arbejde gennem Odenses travle gader.

Behandlingstider hos Kasper fra Fysiopunkt

  • Ulige uger: Tirsdag, onsdag og torsdag eftermiddag/aften.
  • Lige uger: Tirsdag og fredag eftermiddag/aften + Lørdag og søndag midt på dagen.

Se ledige tider og book behandlinger på https://fysiopunkt.dk/klinikken/onlinetid/

 

Priser for massage og behandlingstid

Prisen for en massage hos Fysiopunkt afhænger af om det er en behandling mod ømme muskler, eller om du blot trænger til en god afslappende oplevelse. Vi har forskellige tider, og du kan vælge mellem følgende:

30 Minutters massage 260,00 kr45 Minutters massage 350,00 kr60 Minutters massage 450,00 kr
Hvis du allerede på forhånd ved at du skal bruge flere behandlinger, kan du bestille et 10-turs klippekort og dermed opnå rabat.

Tilskud fra forsikringselskaber

Du skal være opmærksom på at flere forsikringsselskaber giver tilskud til massage. Så i forbindelse med, at du bestiller massage hos os, kan du undersøge om du kan få tilskud til massage behandlinger.

Book massage hos Fysiopunkt her