Idrætsfysioterapi handler om at forebygge og behandle de skader du kan få i forbindelse med den kraftige belastning din krop udsættes for, under sport.

Idrætsfysioterapi

I hverdagen kan du ofte fungere med mindre skavanker, uden at få problemer. Men når du kombineres dem med mange gentagelser, stor kraft, og høje krav til præcision, kan det give problemer. Det kan udvikle sig til skader i eks. knæ, ankler og skuldre eller en forringet præstationsevne. Det viser sig ofte ved begyndende stivhed, eller ømme led og muskler efter træning og udvikler sig derfra, hvis det ikke tages alvorligt.

En idrætsfysioterapeut har stort kendskab til disse belastninger, og hvordan de påvirker kroppen. Vi vil derfor kunne undersøge, og sammensætte en behandling der er præcis den rigtige i forhold til din sport og få dig tilbage hurtigst muligt.

Fysioterapeuterne på vores idrætsklinik i Odense har behandlet mange sportsfolk, lige fra motionister til nationale mestre og landsholdsudøvere. Vi har derfor en årelang erfaring inden for alle sportsgrene…

booking___

Ønsker du eller din klub et seriøst samarbejde omkring skadesbehandling, forebyggelse, genoptræning, test eller andet, er du velkommen til at kontakte os.

Klik for yderligere information om

 Akutte skader Overbelastningsskader