Genoptræning Odense

Hos Fysiopunkt tilbyder vi individuel genoptræning i Odense ud fra dit specifikke behov. Vi hjælper dig til igen at bruge din krop på den rette måde, så du kan vende tilbage til idræt, arbejdsliv og fritid.

Vi laver en udførlig undersøgelse for den rette genoptræning

Årsagerne til at der skal genoptræning til, for at få kroppen tilbage på rette kurs, kan være mange. Typisk stammer det fra en ulykke eller en operation, men det kan også være overbelastning.

Genoptræning hos fysioterapeutenDin situation vil ofte tage udgangspunkt i nedsat styrke, stive led og muskler, samt en generel forringelse af evnen, til at udføre bevægelser korrekt.

Vi lægger stor vægt på en grundig undersøgelse, da dette er hele udgangspunktet for at kunne give dig de rigtige øvelser og behandling. Ud fra det sammensættes et genoptræningsprogram der tager hensyn til dit aktuelle niveau, stilende mod det fastsatte mål. I hele forløbet får du individuel vejledning.

Træningen justeres under vejs, så du hele tiden bliver udfordret.

Genoptræning og fysioterapi i og uden for Odense

Genoptræningen kan sammensættes forskelligt. Det kan variere fra faste træninger med fysioterapeuten på klinikken, til instruktion som du kan følge hjemme eller i træningscenter. Bor du f.eks. ikke i Odense, men har brug for genoptræning, kan vi mødes og lægge en langsigtet plan, hvor du primært træner hjemme eller i træningscenter. Så behøver du bare at komme til kontrol under vejs i forløbet.

Det er naturligvis også muligt at have sin genoptræning i Odense.

ONLINE BOOKING