Har du brug for genoptræning efter operation eller ulykke?

Vi tilbyder specifik individuel genoptræning centralt i Odense. Her lærer du igen at bruge kroppen på den rigtige måde, så du kan vende tilbage til idræt, arbejdsliv og fritid.

Genoptræning hos fysioterapeutenEfter operationer eller ulykker vil der som regel være flere problemer. Nedsat styrke, stive led og muskler, samt en generel forringelse af evnen, til at udføre bevægelser korrekt. Vi lægger stor vægt på en grundig undersøgelse, da dette er hele udgangspunktet for at kunne give dig de rigtige øvelser og behandling. Ud fra det sammensættes et genoptræningsprogram der tager hensyn til dit aktuelle niveau, stilende mod det fastsatte mål. I hele forløbet får du individuel vejledning.

Træningen justeres under vejs, så du hele tiden bliver udfordret.

Genoptræningen kan sammensættes forskelligt. Det kan variere fra faste træninger med fysioterapeuten på klinikken, til instruktion som du kan følge hjemme eller i træningscenter. Bor du f.eks. ikke i Odense, men har brug for genoptræning, kan vi mødes og lægge en langsigtet plan, hvor du primært træner hjemme eller i træningscenter. Så behøver du bare at komme til kontrol under vejs i forløbet.

ONLINE BOOKING